naturasana-4606398.jpg

OVER MIJ

Mijn connectie met de natuur ontstond reeds in mijn kindertijd, doordat ik opgroeide op een boerderij in het zuiden van Frankrijk. Op 15-jarige leeftijd keerde in terug naar mijn geboortestad, Antwerpen.

Daar kwam ik voor het eerst in aanraking met oosterse geneeswijzen. Een aanpassing van mijn voedingspatroon bleek de oplossing te zijn voor een reeks gezondheidsklachten waar reguliere artsen geen antwoord op konden bieden. Mijn interesse in natuurgeneeswijze was getriggerd.

Kort na mijn eerste werkervaring belandde ik in een burn-out en depressie. Achteraf bekeken, is dit een dankbaar keerpunt in mijn leven geweest. Door alles te verliezen vond ik diep in mij de kracht om weer overeind te komen en een leven te creëeren dat mij écht weerspiegeld. Met de opleiding voetreflexologie opende zich een nieuwe wereld voor mij. Deze cursus betekende het begin van een lange en uiterst boeiende leerweg, een passie en de oprichting van Naturasana. 

Dankzij mijn eigen proces en professionele kwalificaties, wil ik mensen inspireren en begeleiden om de beste versie van zichzelf te worden, zowel op fysiek als op mentaal/ emotioneel vlak.  Van jongs af trok ik het leed van andere aan. Het was een kwestie van tijd en opportuniteit om er achter te komen dat dit mijn roeping is. 

Steeds meer mensen vinden hun weg terug naar natuurgeneeswijzen omdat ze op de grenzen en bijwerkingen botsen van de reguliere gezondheidszorg. In deze veranderende tijden, worden we ons bewust dat we het contact met ons lichaam en de natuur moeten herstellen. De Oosterse geneeswijzen hebben de tand des tijds doorstaan, en bieden duurzame antwoorden op onze hedendaagse gezondheidsklachten.

Fysieke-, mentale en emotionele stress, we krijgen er vroeg of laat allemaal mee te maken. Een kleine aanzet dankzij de juiste therapie én de juiste therapeut kunnen je hierin ondersteunen.

Wil jij ook ervaren wat natuurlijke geneeswijzen voor jou kunnen betekenen? Neem contact op!

OPLEIDINGEN

Voetreflexologie - OTCG, BE

Relaxatietherapeut - OPEN MIND, BE

SiVAS Polsdiagnostiek - SanoPharm, NL

Chinese Hoofd-, Nek- en Schoudermassage - OTCG, BE

Chakra's in de gezondheidsleer en de pathologie - IVEG, NL

Cranio-sacraal therapeut (in opleiding) - OOST WEST CENTRUM, BE

Ayurvedisch therapeut (in opleiding) - SCHOOL VAN AYURVEDA, BE