top of page

Workshop Partner Massage

Deze privé massage workshop biedt een unieke gelegenheid om te verbinden met je partner, vriend(in) of familielid. Een eenvoudig uit te voeren, zachte massage die een plezier is om te krijgen maar ook om te geven! Ik deel daarbij vanuit mijn eigen kennis en ervaring als massagetherapeute en geef jullie de nodige tips en tricks mee om met weinig techniek, een zalige massage te kunnen geven.

Voor wie?

Deze workshop is een echte aanrader voor koppels, vrienden en vriendinnen of moeder/vader en dochter/zoon! Je kan deze workshop ook alleen volgen als ultieme verrassing voor je partner. 

 

Wat mag je verwachten?

 

Tijdens de workshop leer je een aantal basisprincipes- en grepen voor een ontspannende massage. We focussen ons op de plekken in het lichaam waar bij veel mensen dagelijkse spanning zich vastzet. Rug, nek, en schouders. Afhankelijk van jullie wensen en eventuele klachten, wordt deze workshop aangepast en zo op uw maat gekneed. Je gaat de technieken op 4 manieren ervaren. Ik doe ze voor. Jij geeft ze zelf. Je krijgt de massage van mij én je krijgt ze van je (massage)partner. Op die manier maak je je de techniek helemaal eigen. Een professionele masseur ben je na deze workshop niet, maar je leert samen een aantal ‘kneepjes van het massagevak’ waardoor jullie elkaar nadien een weldadige massage kunnen geven. 

Wat krijgen jullie?

  • Een privé massageworkshop (duurtijd: +-3u) 

  • Een flesje massageolie om thuis mee aan de slag te gaan

  • Een handleiding met tips als geheugensteun voor achteraf

 

Praktisch

De massageworkshop vindt plaats in mijn gezellige praktijkruimte in Deurne. 

De workshop kost 300 euro, all-in. Je kan deze workshop volgen wanneer jullie dit het beste uitkomt. Op een doordeweekse dag, of in het weekend, mits een toeslag van €50 euro.

Er wordt 3u voorzien, maar de exacte duurtijd is afhankelijk van jullie tempo. Plan er zeker voldoende tijd voor in.

Hoe reserveren?

Om de workshop te reserveren kan je contact opnemen via mail of WhatsApp. 

bottom of page