top of page

Vegan én glutenvrije ontbijtpannenkoeken

Writer's picture: Sofie ReynaertsSofie Reynaerts

Updated: Jan 26, 2022

Dé ontbijtpannenkoeken die iedereen blij maken: vegan, lactose- en glutenvrij!

Laat je verrassen door dit gezond en lekker ontbijt!




Ingrediënten


  • 1 kop (circa 100 gram) boekweitbloem

  • 1 kop water of plantaardige melk

  • 35 gram maizena

  • 4 el olijfolie

  • 2 el tapioca/ arrowroot

  • 1 el gebroken lijnzaad

  • 1 el bakpoeder

  • 1 el kaneel

  • 1 el agavesiroop

  • vanille


Bereiding


  1. Meng alle droge ingrediënten onder elkaar in een kom.

  2. Voeg langzaam de plantaardige melk toe en roer met een garde tot je een homogeen beslag krijgt.

  3. Verhit een theelepel kokosolie in een koekenpan met anti-aanbaklaag en gebruik een soeplepel om het beslag in de pan te doen. Als de pannenkoek begint te bubbelen draai je hem voorzichtig om. Laat de pannenkoek nog eventjes bruinen aan de andere kant.

  4. Serveer met een beetje honing, siroop, confituur, blauwe bessen of wat je maar lekker vindt. Smakelijk!


Tip: maak wat meer beslag zodat je heel de week een snel & gezond ontbijt op tafel tovert!


Ik ben alavst benieuwd naar het resultaat! Deel een foto van je ontbijt via de instagram met de hashtag #naturasana.be.

23 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Contactgegevens

Sofie Reynaerts

Rek. BE63 9734 1221 8308

KBO: 0770.478.720

Afspraken

Boek je afspraak online

Openingstijden:

Maandag: 16u - 20u

Dinsdag: 16u - 20u

Woensdag: 16u - 20u

Donderdag: 16u - 20u

Vrijdag: 10u - 14u 

Annulatiebeleid:

Afspraak annuleren kan tot 24u op voorhand

> 24u op voorhand betaal je 50% van het tarief 

No show = 100% van het tarief

Volg Naturasana via social media!

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

©2020 by Sofie Reynaerts.

bottom of page