top of page

Reiki

Reiki bij Naturasana - Antwerpen

NATURASANA-16.jpg

Wat is Reiki?

'Reiki' betekent ‘Universele Levensenergie’ en staat voor de kracht die alle leven in het universum voortbrengt en in stand houdt. Reiki is een oude oosterse geneeskunst, die eind 19de eeuw herontdekt werd door de Japanse Dr. Mikao Usui. Het wordt ook wel genoemd ‘The Usui System Of Natural Healing’. De methode berust op het overdragen van de Universele Levensenergie door middel van handoplegging. Tijdens de behandeling ligt de ontvanger gekleed op een behandeltafel. De reiki beoefenaar fungeert als een soort kanaal en legt zijn of haar handen op verschillende plaatsen op je lichaam die overeenkomen met onze zeven chakra’s. De energie die vrijkomt, gaat naar die plaatsen in het lichaam die het het meeste nodig hebben.

Reiki onderscheidt zich van andere geneeswijzen door zijn eenvoud en de inwijdingsrituelen waarbij de beoefenaar opnieuw in verbinding wordt gebracht met de universele levensenergie. Ieder mens is vanaf zijn geboorte verbonden met deze energie en in staat deze energie door te geven, maar door een opeenstapeling van factoren raakt bij de meeste mensen dit genezende kanaal al in de eerste levensjaren gesloten.

Waarvoor kan je Reiki inzetten?

Reiki is een holistische geneesmethode. Reiki herstelt de harmonie binnen in jezelf, zowel op lichamelijk, geestelijk als emotioneel niveau, en bevordert het zelfgenezend vermogen.

Een reiki behandeling is ook geschikt voor wie niet ziek is maar rust en ontspanning nastreeft.
 

Reiki:

  • helpt ontspannen en stress verminderen

  • verlicht pijn en versnelt het genezingsproces

  • zorgt voor een beter slaapkwaliteit, meer focus en energie

  • helpt onderdrukte emoties vrij te laten komen

  • versterkt de verbinding met jezelf en je intuïtie/gevoel

  • stimuleert de afvoer van afvalstoffen en versterkt je immuunsysteem

  • helpt bij het losbreken van oude patronen die je niet meer dienen

 

Wanneer je echt wil weten wat Reiki voor je kan betekenen, is het aanbevolen je een behandeling te laten geven en de kracht van Reiki wezenlijk te ervaren.

€65 / sessie

bottom of page