top of page

"Begin 2020 werd ik ziek. Wat aanvankelijk een banale verkoudheid, sinusitis en middenoorontsteking leken, bleken slechts de symptomen te zijn van een veel diepere, onderliggende crisis. Mijn bloeddruk - al jaren matig verhoogd - steeg bijwijlen tot 230/135. Stresshormonen (adrenaline en cortisol) en de zgn. catecholaminen waren sterk verhoogd (met uitschieters tot 500%). Een maand lang heb ik vrijwel niet geslapen. Een totaal gebrek aan eetlust (en levenslust), nachtelijke angst- en paniekaanvallen...Sofie had na één enkel onderzoek in kaart gebracht waar een hele reeks medische specialisten twee maanden lang niet in geslaagd waren. Haar diagnose klopte volledig. Haar deskundige kwaliteiten, gepaard met een zeer verfijnd inlevingsvermogen en een uiterst hoge sensibiliteit, maken van haar een therapeute van een zeldzaam niveau. Bovenal is zij in staat het zelfvertrouwen en het geloof in het herstel van haar patiënten te versterken en te genezen. Met de meeste nadruk aanbevolen!"

K.B. (Antwerpen)

" Een uurtje heerlijke me-time! Na een kort gesprek, met je voeten in het voetbad, kom je al snel tot rust. En dan begint het pas: Sofie werkt zacht en met de juiste intentie behandelt ze je hele voetzool, er helemaal met je aandacht bijblijven is hier niet moeilijk. Ik kan een bezoekje bij Sofie alleen maar aanraden!”

Bie Baelmans

"Overspannen. Pijnlijk gespannen nek- en schouderspieren. Emotioneel uit balans. Onrustig slapen. Voetreflexologie gaf een wonderlijk effect: opvallend minder pijn, terug meer energie en veerkracht! Sofie verstaat duidelijk de magie van helende aanraking.”

Kirsten

Meest recente reviews op Google

Vertel andere over jouw ervaring
Geef Naturasana een scoreSlechtMatigGoedHeel goedUitstekendGeef Naturasana een score

Bedankt!

"Verborgen parel."

Emily Mertens 

27/03/2023

"Een oase van rust en sereniteit als je bij Sofie binnenstapt. De voetreflexologie was zeer helend. De warme stenen een mooie, welgekomen aanvulling. Ik heb erg genoten van mijn moment me-time. Graag tot binnenkort Sofie"

Goedele Vastmans

16/03/2023

"Sofie is echt een super vriendelijke dame zij geeft het beste masage ik heb nooit zo iets ervaren ze brengt u tot rust!
Ik kom zeker terug
Als ik kon had ik haar meer dan 5 sterren gegeven"

Joly Gabay

22/02/2023

"Vandaag mijn tweede afspraak gehad bij Sofie. Deze keer ben ik voor een nek-, schouder- en rugmassage gegaan. Het heeft me zo goed gedaan, de warme olie, de juiste massagebewegingen, de warme stenen..
Het uur is voor mij gelijk aan een verhaal. Er is een inleiding, de middenstuk en ten slotte de rustgevende slot.
Een volgende afspraak heb ik meteen gemaakt.

Bedankt Sofie, leuk om eindelijk iemand als jou te ontmoeten."

Sibel Degi

30/01/2023

bottom of page