"Begin 2020 werd ik ziek. Wat aanvankelijk een banale verkoudheid, sinusitis en middenoorontsteking leken, bleken slechts de symptomen te zijn van een veel diepere, onderliggende crisis. Mijn bloeddruk - al jaren matig verhoogd - steeg bijwijlen tot 230/135. Stresshormonen (adrenaline en cortisol) en de zgn. catecholaminen waren sterk verhoogd (met uitschieters tot 500%). Een maand lang heb ik vrijwel niet geslapen. Een totaal gebrek aan eetlust (en levenslust), nachtelijke angst- en paniekaanvallen...Sofie had na één enkel onderzoek in kaart gebracht waar een hele reeks medische specialisten twee maanden lang niet in geslaagd waren. Haar diagnose klopte volledig. Haar deskundige kwaliteiten, gepaard met een zeer verfijnd inlevingsvermogen en een uiterst hoge sensibiliteit, maken van haar een therapeute van een zeldzaam niveau. Bovenal is zij in staat het zelfvertrouwen en het geloof in het herstel van haar patiënten te versterken en te genezen. Met de meeste nadruk aanbevolen!"

K.B. (Antwerpen)

" Een uurtje heerlijke me-time! Na een kort gesprek, met je voeten in het voetbad, kom je al snel tot rust. En dan begint het pas: Sofie werkt zacht en met de juiste intentie behandelt ze je hele voetzool, er helemaal met je aandacht bijblijven is hier niet moeilijk. Ik kan een bezoekje bij Sofie alleen maar aanraden!”

Bie Baelmans

"Overspannen. Pijnlijk gespannen nek- en schouderspieren. Emotioneel uit balans. Onrustig slapen. Voetreflexologie gaf een wonderlijk effect: opvallend minder pijn, terug meer energie en veerkracht! Sofie verstaat duidelijk de magie van helende aanraking.”

Kirsten

Wat mensen zeggen

Begin 2020 werd ik ziek. Wat aanvankelijk een banale verkoudheid, sinusitis en middenoorontsteking leken, bleken slechts de symptomen te zijn van een veel diepere, onderliggende crisis. Mijn bloeddruk - al jaren matig verhoogd - steeg bijwijlen tot 230/135. Stresshormonen (adrenaline en cortisol) en de zgn. catecholaminen waren sterk verhoogd (met uitschieters tot 500%). Een maand lang heb ik vrijwel niet geslapen. Een totaal gebrek aan eetlust (en levenslust), nachtelijke angst- en paniekaanvallen...Sofie had na één enkel onderzoek in kaart gebracht waar een hele reeks medische specialisten twee maanden lang niet in geslaagd waren. Haar diagnose klopte volledig. Haar deskundige kwaliteiten, gepaard met een zeer verfijnd inlevingsvermogen en een uiterst hoge sensibiliteit, maken van haar een therapeute van een zeldzaam niveau. Bovenal is zij in staat het zelfvertrouwen en het geloof in het herstel van haar patiënten te versterken en te genezen. Met de meeste nadruk aanbevolen!

K.B. (Antwerpen)

altijd een goed moment om te ontspannen, zeer professioneel en weet wat ze doet. Ik raad het iedereen natuurlijk aan

youri

Na een een onverwachtse moeilijke periode hebben we na wat zoekwerk Sofie leren kennen. Ze heeft me tot nu toe al super geholpen om terug tot rust te brengen met haar kennis en vakkennis ...super de top ....echt een aanrader.

Michel S.

Door een behandeling bij Sofie komt je tot rust. Zowel haar persoonlijkheid als de omgeving stralen rust uit. Over alles is goed nagedacht en de behandelingen zijn complementair. Zo geeft Sofie bijvoorbeeld ook voedingsadvies als je een probleem hebt rond vertering. Minpuntje is het omgevingslawaai* van de straat.

Inge V.

Sofie is een zeer aangename gastvrouw met een rustgevende en geruststellende uitstraling. De kwaliteit van de behandeling was heel deskundig en ik voelde mij meteen terug opgeladen. Zeker een aanrader!

Tom

Een uurtje heerlijke me-time! Na een kort gesprek, met je voeten in het voetbad, kom je al snel tot rust. En dan begint het pas: Sofie werkt zacht en met de juiste intentie behandelt ze je hele voetzool, er helemaal met je aandacht bijblijven is hier niet moeilijk. Ik kan een bezoekje bij Sofie alleen maar aanraden!

Bie Baelmans

Tijdens de voetreflexologie ervaar ik telkens een enorm gevoel van rust in combinatie met aangepaste muziek, het is voor mij een buitengewoon zalige ervaring. Ik kan Sofie echt aanraden ! Ik kijk uit naar de andere behandelingen !

Hennie

Steeds een hele fijne ervaring! Vriendelijk onthaal in huiselijke sfeer :). Ze kent haar vak erg goed en geeft tips en raad waar nodig. Aanrader!!

Katrien

Als je buiten de tijd wilt reizen, ga dan naar Sofie en je zult er nooit spijt van krijgen

Abe

Zeer vriendelijk, ontspannend en professioneel. Zeker een aanrader!

Hedda

Overspannen. Pijnlijk gespannen nek- en schouderspieren. Emotioneel uit balans. Onrustig slapen. Voetreflexologie gaf een wonderlijk effect: opvallend minder pijn, terug meer energie en veerkracht! Sofie verstaat duidelijk de magie van helende aanraking.

Kirsten

Heerlijk ontspannend én helend! Of je nu kiest voor de hoofd- of voetmassage, de voetzone-reflexologie of één van de andere therapieën, je bent in de allerbeste (gouden) handen bij Sofie.

Inge Keersmaekers

Erg aangename ervaring. Ik ben fan. Sofie is erg vriendelijk en zorgzaam. Zet zich met hart en ziel in.

Ann

Sofie is een echte aanrader !! Ze geeft zalige behandelingen op een heel professioneel manier en met veel liefde :)

Thanks nogmaals Sofie

Donatienne

Na slechts enkele weken merkte ik al een heel sterk resultaat. Ik heb me al in jaren niet meer zo ontspannen en rustig gevoeld. Ik voel me helemaal in balans!

Anouk Adriaensen

Hier is het echt genieten. Ik voelde me welkom en werd heel goed verzorgd. er wordt tijd genomen voor de behandelingen voelde me enorm op mijn gemak. Ik kan mij heel moeilijk ontspannen maar hier ging het vanzelf. Ik kom zeker nog terug. Bedankt!

Ingrid

Sofie weet wat ze doet, ik heb al meer dan 20 behandelingen bij haar gehad. Ben heel content met de behandelingen die ze geeft. De voetmassage is ook aan te raden, ook de hoofdmassage.

Sylvia Fieuw

Ik kreeg een 

hoofdmassage van Sofie. Het doel was om 'uit mijn hoofd' te geraken... heel goed gelukt aangezien ik echt even van de wereld was.

Isabelle

Vertel andere over jouw ervaring
Geef Naturasana een scoreSlechtMatigGoedHeel goedUitstekendGeef Naturasana een score

Bedankt!