"Begin 2020 werd ik ziek. Wat aanvankelijk een banale verkoudheid, sinusitis en middenoorontsteking leken, bleken slechts de symptomen te zijn van een veel diepere, onderliggende crisis. Mijn bloeddruk - al jaren matig verhoogd - steeg bijwijlen tot 230/135. Stresshormonen (adrenaline en cortisol) en de zgn. catecholaminen waren sterk verhoogd (met uitschieters tot 500%). Een maand lang heb ik vrijwel niet geslapen. Een totaal gebrek aan eetlust (en levenslust), nachtelijke angst- en paniekaanvallen...Sofie had na één enkel onderzoek in kaart gebracht waar een hele reeks medische specialisten twee maanden lang niet in geslaagd waren. Haar diagnose klopte volledig. Haar deskundige kwaliteiten, gepaard met een zeer verfijnd inlevingsvermogen en een uiterst hoge sensibiliteit, maken van haar een therapeute van een zeldzaam niveau. Bovenal is zij in staat het zelfvertrouwen en het geloof in het herstel van haar patiënten te versterken en te genezen. Met de meeste nadruk aanbevolen!"

K.B. (Antwerpen)

" Een uurtje heerlijke me-time! Na een kort gesprek, met je voeten in het voetbad, kom je al snel tot rust. En dan begint het pas: Sofie werkt zacht en met de juiste intentie behandelt ze je hele voetzool, er helemaal met je aandacht bijblijven is hier niet moeilijk. Ik kan een bezoekje bij Sofie alleen maar aanraden!”

Bie Baelmans

"Overspannen. Pijnlijk gespannen nek- en schouderspieren. Emotioneel uit balans. Onrustig slapen. Voetreflexologie gaf een wonderlijk effect: opvallend minder pijn, terug meer energie en veerkracht! Sofie verstaat duidelijk de magie van helende aanraking.”

Kirsten

Reviews

Uitstekende massage door ervaren en gedreven handen. Bij Sofie kon ik helemaal tot rust komen. Ik voelde mij meteen een stuk lichter na deze verkwikkende behandeling. Een absolute aanrader voor iedereen die nood heeft aan een diepgaande en relaxerende massage!

Tom

10/11/2022

Lage rugpijn en hielspoor teisteren me al weken. Sofie heeft me werkelijk laten genieten; een full-body massage met speciale aandacht voor de voeten hielpen me er helemaal weer bovenop. Ik kan haar niet genoeg aanraden, zalige sessies!

Sarah Muysoms

06/11/2022

I went for the cranio-sacral therapy, whilst hard to describe, I haven't felt this good and especially relaxed in a long time.
Best sleep I can recall that night, and the amazing feeling of goodnes and positive energy is still with me days later.

In short: give this a try!

Sofie is awesome and fun company on top of that, the energy is great from the beginning.
She does amazing work and it's hard not to think of the effect as 'magic'.

Laurens Martens

26/10/2022

Een massage die je helemaal doet ontspannen. Niet te hard en niet te zacht. Ik voelde energie door heel mijn lichaam stromen. Kortom een perfect cadeau om aan jezelf te schenken.

Rosane Raes

21/10/2022

Sofie is the place to be om je te laten verwennen met een goeie massage. Vanaf de deur stelde ze me op mijn gemak. De massageruimte is heel rustgevend met gedempte lichten en rustige muziek. De massage zelf was heel ontspannend, juist wat ik nodig had. De magische handen van Sofie hebben me helemaal tot rust gebracht. Dikke dikke merci Sofie. Zeker voor herhaling vatbaar. Xxx

Chaïmae Sahri

06/10/2022

Super super tevreden van de ervaring bij Naturasana! Heel bereikbaar met de auto en openbaar vervoer (pluspunt). Ze is een zeer aangename vrouw die weet wat ze doet! Kom hier binnenkort ook terug!

Flutura

03/10/2022

Sofie is an incredibly talented masseuse, who has healing hands and a great technique. I would particularly recommend her for reflexology, in which she is both very skilled and knowledgeable. 👌

Vladim Weinig

14/09/2022

Even wegvluchten van de realiteit en verwelkomd worden bij Sofie thuis. Ik voelde me erg op mijn gemak. Ik kom zeker nog een keertje terug!

Isabelle Froyen

17/08/2022

De signature massage is echt aan te raden. Vooral mijn handen en armen deden enorm deugd.

Brenda Pauwels

05/08/2022

Dank je Sofie voor de zalige massage. Het was als thuiskomen in mijn lichaam.

Marleen Leemans 

16/07/2022

Sofie heeft gouden handen en een groot talent om diepe ontspanning teweeg te brengen. Absoluut een aanrader.

Karlien Meganck 

25/06/2022

Sofie is een vriendelijke, warme persoon en geeft je een professionele behandeling op maat. Je komt er helemaal tot rust. Voor mij zeker een aanrader!

Guy

15/06/2022

Sofie is voor mij de meest getalenteerde therapeute die er in het Antwerpse en omstreken is; het bijzonder uitgebreide therapeutisch aanbod, uit welke zij door studie haar kennis haalde in samenspraak met haar diep menselijke benadering, maakt van haar een ware aanrader voor zij die de pillenindustrie definitief de rug wensen toe te keren... ! Bravo Sofie !

Walter

02/05/2022

Ik voelde mij heel hard op mijn gemak. De moxa lamp was super ik ga zeker nog terug

Yara

19/03/2022

Ik vond het jammer dat de hoofdmassage gedaan was. Sofie geeft veel van haar eigen energie door.

Ann

26/02/2022

Knap hoe ze zacht en intens combineert. Ik voel mij van schouders tot kruin geheel verzorgd. Ik kwam snel in een roes terwijl ik toch deugddoende voeling hield met de behandelde lichaamsdelen. Dankbaar.

Wil

09/02/2022

Zeer professioneel, vakkundig. Ze weet wat ze doet. Je voelt je meteen op je gemak. Ze houd rekening met wat je nodig hebt. Enorm ontspannend.

Kerstens

26/01/2022

Vandaag voor de 1ste keer afspraak gemaakt voor intake sessie en hoofdmassage. Kan al het goede dat reeds is geschreven alleen maar bevestigen. Professioneel en biedt de zorgen aan met hart en ziel. Kijk al uit naar mijn volgende afspraak.

Peter

28/12/2021

Ik kreeg een 

hoofdmassage van Sofie. Het doel was om 'uit mijn hoofd' te geraken... heel goed gelukt aangezien ik echt even van de wereld was.

Isabelle

22/09/2021

Sofie weet wat ze doet, ik heb al meer dan 20 behandelingen bij haar gehad. Ben heel content met de behandelingen die ze geeft. De voetmassage is ook aan te raden, ook de hoofdmassage.

Sylvia Fieuw

24/07/2021

Steeds een hele fijne ervaring! Vriendelijk onthaal in huiselijke sfeer :). Ze kent haar vak erg goed en geeft tips en raad waar nodig. Aanrader!!

Katrien

28/07/2021

Een uurtje heerlijke me-time! Na een kort gesprek, met je voeten in het voetbad, kom je al snel tot rust. En dan begint het pas: Sofie werkt zacht en met de juiste intentie behandelt ze je hele voetzool, er helemaal met je aandacht bijblijven is hier niet moeilijk. Ik kan een bezoekje bij Sofie alleen maar aanraden!

Bie Baelmans

04/05/2021

Na een een onverwachtse moeilijke periode hebben we na wat zoekwerk Sofie leren kennen. Ze heeft me tot nu toe al super geholpen om terug tot rust te brengen met haar kennis en vakkennis ...super de top ....echt een aanrader.

Michel S.

05/10/2020

Na slechts enkele weken merkte ik al een heel sterk resultaat. Ik heb me al in jaren niet meer zo ontspannen en rustig gevoeld. Ik voel me helemaal in balans!

Anouk Adriaensen

16/07/2020

Wat een geweldige lijfelijke en energetische ervaringsreis is de massage van Sofie. Je voelt dat Sofie helemaal is afgestemd met hart en ziel terwijl haar gouden handen intuïtief afwisselend zacht en stevig voor heerlijke lichamelijke sensaties zorgen. Dit is niet zo maar de zoveelste ontspanningsmassage want op haar zachte, verwarmde tafel wordt je tijdens de massage ook nog verrast met warme energetische stenen. Het was TOP Sofie. Ik kom zeker terug!

Gert De Ceuster

09/11/2022

Juist een heel fijne voetmassage gehad van een vriendelijke dame, ook een heel gezellige omgeving waar je volledig tot rust komt, een aanrader!

Fanny Bellens

01/11/2022

Le soulagement de la douleur, la stimulation nerveuse, la circulation sanguine, le soulagement de la migraine et bien plus encore peuvent être obtenus grâce à la réflexologie. Et en l'absence d'anomalies, la réflexologie peut être aussi efficace pour promouvoir une meilleure santé et prévenir les maladies que pour soulager les symptômes du stress, des blessures et améliorer votre humeur. merci sofie je le sentais aujourd'hui.

Zoals altijd - en dit is al de 4de keer dat ik bij Sofie langskom - enorm goed. De Signature massage is de beste massage die ik al heb gehad (en ik ben al op veel plaatsen geweest), en nadien héérlijk slapen. Merci Sofie!

Femke Van Gorp

15/10/2022

Een behandeling bij Sofie stond al heel lang op mijn wishlist. En vandaag was het eindelijk zo ver. Ik ging voor de lichaamsmassage van 90 mins: héérlijk.
Sofie straalt rust en expertise uit en dat vind je ook terug in haar massage. Werd ik wiegend gemasseerd of masserend gewiegd? Geen idee. Maar het was za-lig!
Ik heb er zo van genoten. Merci Sofie!

Valerie Rousseau

06/10/2022

Heel degelijke, diepgaande voetreflexologie, die een langdurige impact heeft. Sofie is een fijne vrouw die luistert naar wat je nodig heeft en zelf ook heel goed voelt wat er speelt. Ik heb zelf een shiatsupraktijk gehad en ben nogal kritisch wat massages en alternatieve behandelingen betreft, maar ben absoluut fan van Naturasana!

Liesbet

01/10/2022

beste massage dat ik heb ooit gekregen! een gooie ontspanning. een echte aanrader!

Youri

13/09/2022

Diep ontspannende lichaamsmassage. Check ☑️ En in totaliteit! Volledig-respectvol-veilig in de stevige zachtheid van de magische handen van Sofie!

Heidi Wynants

11/08/2022

Héél goede ervaring. 100% wat ik nodig had. Ik ben Sofie enorm dankbaar om zo een fijne en veilige omgeving te creëren en mij een deugddoende massage te bezorgen. Zeker voor herhaling vatbaar. Tot snel.

Cato Oyen

29/07/2022

Ik heb al meerdere malen hoofd- en voetmassage gekregen, want mijn doel is echt te kunnen ontspannen. Sofie is fantastisch, niet alleen omwille van haar kennis, techniek en inzicht, maar zeker ook omdat ze elke behandeling uitvoert met hart en ziel. Super kwaliteit in alle opzichten!

Peter Van de Voorde 

07/07/2022

Zo warm, zo zacht, zo zorgend.
En dan heb ik het niet alleen over Sofie’s handen maar haar hele zijn, de omgeving.
Een plaats om even ‘er tussenuit’ te zijn. Een professionele aanpak en behandeling.
Ik voel ieder keer weer hoe helend de voetreflex en zelfs de Cranio sacrale behandelingen zijn.
Mijn mobiliteit gaat vooruit en de pijn neemt af.
Verbindend, dichtbij, dankbaar.

Heidi Wynants

21/06/2022

Hier kom je helemaal tot rust met een licht muziekje op de achtergrond en een goede verzorging zacht vriendelijk en toch de nodige drukkracht die nodig hebt voor een massage top doe zo verder

Anja Ceulemans

15/06/2022

Zoals de vorige keren...totale ontspanning. Je voelt je hier zo welkom. Echt een aanrader!

Ingrid

04/04/2022

Zoals altijd zalig en vooral deugddoend! De heerlijke tjee nadien geeft je eens zoveel energie om terug tegenaan te gaan! De beste verwennerij voor lichaam en ziel!

Inge

08/03/2022

Sofie is erg zorgzaam en vriendelijk! Ze kent haar vak heel goed! Ben benieuwd naar de volgende keer!

Rania

25/02/2022

Ik had mentaal een zware periode achter de rug, en het was al enkele weken een beetje onrustig in mijn hoofd, toen ik Sofie vroeg om me eens een hoofdmassage te geven. Tijdens de massage was ik volledig van de wereld, en na afloop en vooral s'anderendaags, voelde ik me helemaal ontlucht en opgekikkerd. Voor mij was het één van de beste hoofdmassages die ik al ooit had gehad! Dus als je even je hoofd wil leegmaken kan ik je zeker een hoofdmassage met Sofie aanraden, ook haar voetmassages zijn hemels...

Robin Meersman

05/02/2022

Fijne eerste kennismaking. Warm welkom en afsluiter. Deskundige uitleg. Zachte warme handen :)

Anoniem

23/01/2022

Hier is het echt genieten. Ik voelde me welkom en werd heel goed verzorgd. er wordt tijd genomen voor de behandeling voelde me enorm op mijn gemak. Ik kan mij heel moeilijk ontspannen maar hier ging het vanzelf. Ik kom zeker nog terug. Bedankt!

Ingrid

26/11/2021

Sofie is een echte aanrader !! Ze geeft zalige behandelingen op een heel professioneel manier en met veel liefde :)

Thanks nogmaals Sofie

Donatienne

09/09/2021

Heerlijk ontspannend én helend! Of je nu kiest voor de hoofd- of voetmassage, de voetzone-reflexologie of één van de andere therapieën, je bent in de allerbeste (gouden) handen bij Sofie.

Inge Keersmaekers

22/07/2021

Erg aangename ervaring. Ik ben fan. Sofie is erg vriendelijk en zorgzaam. Zet zich met hart en ziel in.

Ann

21/07/2021

super getalenteerd! het deed zo'n deugd, alles is top in de puntjes verzorgd. Ze is ook heel zacht en voorzichtig. Echt een aanrader!
ook de sfeer (geur, muziek, kaarsen) is helemaal top!

Ségolène Jacmin

02/04/2021

Als je buiten de tijd wilt reizen, ga dan naar Sofie en je zult er nooit spijt van krijgen

Abe

23/11/2020

Begin 2020 werd ik ziek. Wat aanvankelijk een banale verkoudheid, sinusitis en middenoorontsteking leken, bleken slechts de symptomen te zijn van een veel diepere, onderliggende crisis. Mijn bloeddruk - al jaren matig verhoogd - steeg bijwijlen tot 230/135. Stresshormonen (adrenaline en cortisol) en de zgn. catecholaminen waren sterk verhoogd (met uitschieters tot 500%). Een maand lang heb ik vrijwel niet geslapen. Een totaal gebrek aan eetlust (en levenslust), nachtelijke angst- en paniekaanvallen...Sofie had na één enkel onderzoek in kaart gebracht waar een hele reeks medische specialisten twee maanden lang niet in geslaagd waren. Haar diagnose klopte volledig. Haar deskundige kwaliteiten, gepaard met een zeer verfijnd inlevingsvermogen en een uiterst hoge sensibiliteit, maken van haar een therapeute van een zeldzaam niveau. Bovenal is zij in staat het zelfvertrouwen en het geloof in het herstel van haar patiënten te versterken en te genezen. Met de meeste nadruk aanbevolen!

K.B. (Antwerpen)

28/04/2020

een zeer goede massage gehad.
Sofie neemt er haar tijd voor relax, gemoedsrust, degelijke uitleg
voor herhaling vatbaar

Marc Meeus

09/11/2022

Deze keer een hoofd-nek en schoudermassage mogen ontvangen.
Heerlijk ontspannend zo voor de herfstvakantie. Omhuld door zachte temperaturen èn zachte handen. Top!

Heidi Wynants

28/10/2022

Zachte olie en de handen van Sofie laten je wegglijden in de verwarmde massagetafel en fluweelzachte handdoeken. Een heerlijk diepe ontspanning!

Brigitte de Man

25/10/2022

Voetreflexologie behandeling gevolgd bij Sofie in combinatie met een heerlijke nek, rug en schoudermassage. Absolute aanrader om naartoe te komen. Een plek waar je écht kan ontspannen, genieten en herboren buiten stapt. Niet twijfelen, gewoon boeken.

Anne Paulissen

12/10/2022

Zeer ontspannende ervaring. Sofie is erg zacht en lief. Ze stelt je meteen op je gemak. Ook al heb je een drukke dag achter de boeg, dankzij de rustgevende massage kan je alsnog landen en genieten. Aanrader!

Cathy Boks

05/10/2022

Zalige massage. Een heel goede manier om de spieren te ontspannen.

Sofie haar handen zijn helend!!! haar reflexiologie massages zijn uniek, nog nooit zo'n zachte reflexiologie massage gekregen en toch zo werkend, echt top! ik voel nu al dat het veel beter is en dat de knopen verminderd zijn

Ségolène Jacmin

09/09/2022

Voor de eerste keer bij Sofie een voetenmassage laten doen . Ik heb er super vangenoten , Sofie heeft gouden handen . Superproffesioneel . Ik ga zeker terug en kan het iedereen alleen maar aanraden.

Marleen Hayen

08/08/2022

De hoofdmassage heeft zeer veel deugd gedaan. Het is heel ontspanned en mijn hoofdpijn is na de behandeling verdwenen. Het is een zeer aangename omgeving, rustgevend en mooi. En Sofie is heel vriendelijk en behulpzaam. Een échte aanrader.

Mariska

12/07/2022

Ik ben blij dat ik Sofie ontdekt heb. Ik kom er steeds met meer energie buiten. Ze luistert en speelt tijdens de behandeling in op wat er gezegd werd. Zeer dankbaar.

Erna Kimpen 

26/06/2022

Sofie heeft gouden handen. Zeer ontspannend, heel goede massage. Echt aanrader!

Hedda Kathi

17/06/2022

Jij komt hier echt tot rust! Echt de moeite om even afspraak te maken en heerlijk te genieten. Bij Sofie ben je in goede handen, zeer professioneel en vriendelijk.

Anna

07/06/2022

Ben nu vaste klant, steeds weer een erg ontspannend moment, waarbij Sofie haar hele aandacht aan je besteedt. Voor mij een echte topper.

Peter

29/03/2022

Sofie ontvangt je professioneel en hartelijk. De behandelingen zijn heerlijk. Ik laat me regelmatig masseren, maar deze voetmassage en hoofdmassage deden mij echt even in een andere wereld vertoeven. Ik ben echt helemaal ontspannen buiten gegaan.

Caroline

07/03/2022

Ik schrijf nooit "zomaar" een review, enkel als ik het echt de moeite waard vind dat anderen dit ook lezen en/of willen ervaren. De nek - schouder hoofdmassage was uitermate goed! Zo mooi wat "die ene massage" gebracht heeft! De uren, dagen erna nog heel veel genot van gehad! Gaan we vaker doen! Een echte aanrader. Bedankt!

Bodvin

13/02/2022

Vriendelijke dame, die uitgebreid haar tijd neemt om alles te bespreken. De hoofdmassage was heel ontspannend

Priscilla

02/02/2022

Professioneel en zet zich in met hart en ziel om jouw welzijn.

Peter

31/12/2021

Zeer vriendelijk, ontspannend en professioneel. Zeker een aanrader!

Hedda
27/10/2021

Sofie is een zeer aangename gastvrouw met een rustgevende en geruststellende uitstraling. De kwaliteit van de behandeling was heel deskundig en ik voelde mij meteen terug opgeladen. Zeker een aanrader!

Tom

22/08/2021

altijd een goed moment om te ontspannen, zeer professioneel en weet wat ze doet. Ik raad het iedereen natuurlijk aan

youri
21/07/2021

Overspannen. Pijnlijk gespannen nek- en schouderspieren. Emotioneel uit balans. Onrustig slapen. Voetreflexologie gaf een wonderlijk effect: opvallend minder pijn, terug meer energie en veerkracht! Sofie verstaat duidelijk de magie van helende aanraking.

Kirsten

07/05/2021

Tijdens de voetreflexologie ervaar ik telkens een enorm gevoel van rust in combinatie met aangepaste muziek, het is voor mij een buitengewoon zalige ervaring. Ik kan Sofie echt aanraden ! Ik kijk uit naar de andere behandelingen !

Hennie

15/11/2020

Door een behandeling bij Sofie komt je tot rust. Zowel haar persoonlijkheid als de omgeving stralen rust uit. Over alles is goed nagedacht en de behandelingen zijn complementair. Zo geeft Sofie bijvoorbeeld ook voedingsadvies als je een probleem hebt rond vertering. Minpuntje is het omgevingslawaai* van de straat.

Inge V.

11/10/2020

Vertel andere over jouw ervaring
Geef Naturasana een scoreSlechtMatigGoedHeel goedUitstekendGeef Naturasana een score

Bedankt!