"Begin 2020 werd ik ziek. Wat aanvankelijk een banale verkoudheid, sinusitis en middenoorontsteking leken, bleken slechts de symptomen te zijn van een veel diepere, onderliggende crisis. Mijn bloeddruk - al jaren matig verhoogd - steeg bijwijlen tot 230/135. Stresshormonen (adrenaline en cortisol) en de zgn. catecholaminen waren sterk verhoogd (met uitschieters tot 500%). Een maand lang heb ik vrijwel niet geslapen. Een totaal gebrek aan eetlust (en levenslust), nachtelijke angst- en paniekaanvallen...Sofie had na één enkel onderzoek in kaart gebracht waar een hele reeks medische specialisten twee maanden lang niet in geslaagd waren. Haar diagnose klopte volledig. Haar deskundige kwaliteiten, gepaard met een zeer verfijnd inlevingsvermogen en een uiterst hoge sensibiliteit, maken van haar een therapeute van een zeldzaam niveau. Bovenal is zij in staat het zelfvertrouwen en het geloof in het herstel van haar patiënten te versterken en te genezen. Met de meeste nadruk aanbevolen!"

K.B. (Antwerpen)

" Een uurtje heerlijke me-time! Na een kort gesprek, met je voeten in het voetbad, kom je al snel tot rust. En dan begint het pas: Sofie werkt zacht en met de juiste intentie behandelt ze je hele voetzool, er helemaal met je aandacht bijblijven is hier niet moeilijk. Ik kan een bezoekje bij Sofie alleen maar aanraden!”

Bie Baelmans

"Overspannen. Pijnlijk gespannen nek- en schouderspieren. Emotioneel uit balans. Onrustig slapen. Voetreflexologie gaf een wonderlijk effect: opvallend minder pijn, terug meer energie en veerkracht! Sofie verstaat duidelijk de magie van helende aanraking.”

Kirsten

Wat mensen zeggen

Sofie is voor mij de meest getalenteerde therapeute die er in het Antwerpse en omstreken is; het bijzonder uitgebreide therapeutisch aanbod, uit welke zij door studie haar kennis haalde in samenspraak met haar diep menselijke benadering, maakt van haar een ware aanrader voor zij die de pillenindustrie definitief de rug wensen toe te keren... ! Bravo Sofie !

Walter

02/05/2022

Ik voelde mij heel hard op mijn gemak. De moxa lamp was super ik ga zeker nog terug

Yara

19/03/2022

Ik vond het jammer dat de hoofdmassage gedaan was. Sofie geeft veel van haar eigen energie door.

Ann

26/02/2022

Knap hoe ze zacht en intens combineert. Ik voel mij van schouders tot kruin geheel verzorgd. Ik kwam snel in een roes terwijl ik toch deugddoende voeling hield met de behandelde lichaamsdelen. Dankbaar.

Wil

09/02/2022

Zeer professioneel, vakkundig. Ze weet wat ze doet. Je voelt je meteen op je gemak. Ze houd rekening met wat je nodig hebt. Enorm ontspannend.

Kerstens

26/01/2022

Vandaag voor de 1ste keer afspraak gemaakt voor intake sessie en hoofdmassage. Kan al het goede dat reeds is geschreven alleen maar bevestigen. Professioneel en biedt de zorgen aan met hart en ziel. Kijk al uit naar mijn volgende afspraak.

Peter

28/12/2021

Ik kreeg een 

hoofdmassage van Sofie. Het doel was om 'uit mijn hoofd' te geraken... heel goed gelukt aangezien ik echt even van de wereld was.

Isabelle

22/09/2021

Sofie weet wat ze doet, ik heb al meer dan 20 behandelingen bij haar gehad. Ben heel content met de behandelingen die ze geeft. De voetmassage is ook aan te raden, ook de hoofdmassage.

Sylvia Fieuw

24/07/2021

Steeds een hele fijne ervaring! Vriendelijk onthaal in huiselijke sfeer :). Ze kent haar vak erg goed en geeft tips en raad waar nodig. Aanrader!!

Katrien

28/07/2021

Een uurtje heerlijke me-time! Na een kort gesprek, met je voeten in het voetbad, kom je al snel tot rust. En dan begint het pas: Sofie werkt zacht en met de juiste intentie behandelt ze je hele voetzool, er helemaal met je aandacht bijblijven is hier niet moeilijk. Ik kan een bezoekje bij Sofie alleen maar aanraden!

Bie Baelmans

04/05/2021

Na een een onverwachtse moeilijke periode hebben we na wat zoekwerk Sofie leren kennen. Ze heeft me tot nu toe al super geholpen om terug tot rust te brengen met haar kennis en vakkennis ...super de top ....echt een aanrader.

Michel S.

05/10/2020

Na slechts enkele weken merkte ik al een heel sterk resultaat. Ik heb me al in jaren niet meer zo ontspannen en rustig gevoeld. Ik voel me helemaal in balans!

Anouk Adriaensen

16/07/2020

Zoals de vorige keren...totale ontspanning. Je voelt je hier zo welkom. Echt een aanrader!

Ingrid

04/04/2022

Zoals altijd zalig en vooral deugddoend! De heerlijke tjee nadien geeft je eens zoveel energie om terug tegenaan te gaan! De beste verwennerij voor lichaam en ziel!

Inge

08/03/2022

Sofie is erg zorgzaam en vriendelijk! Ze kent haar vak heel goed! Ben benieuwd naar de volgende keer!

Rania

25/02/2022

Ik had mentaal een zware periode achter de rug, en het was al enkele weken een beetje onrustig in mijn hoofd, toen ik Sofie vroeg om me eens een hoofdmassage te geven. Tijdens de massage was ik volledig van de wereld, en na afloop en vooral s'anderendaags, voelde ik me helemaal ontlucht en opgekikkerd. Voor mij was het één van de beste hoofdmassages die ik al ooit had gehad! Dus als je even je hoofd wil leegmaken kan ik je zeker een hoofdmassage met Sofie aanraden, ook haar voetmassages zijn hemels...

Robin Meersman

05/02/2022

Fijne eerste kennismaking. Warm welkom en afsluiter. Deskundige uitleg. Zachte warme handen :)

Anoniem

23/01/2022

Hier is het echt genieten. Ik voelde me welkom en werd heel goed verzorgd. er wordt tijd genomen voor de behandeling voelde me enorm op mijn gemak. Ik kan mij heel moeilijk ontspannen maar hier ging het vanzelf. Ik kom zeker nog terug. Bedankt!

Ingrid

26/11/2021

Sofie is een echte aanrader !! Ze geeft zalige behandelingen op een heel professioneel manier en met veel liefde :)

Thanks nogmaals Sofie

Donatienne

09/09/2021

Heerlijk ontspannend én helend! Of je nu kiest voor de hoofd- of voetmassage, de voetzone-reflexologie of één van de andere therapieën, je bent in de allerbeste (gouden) handen bij Sofie.

Inge Keersmaekers

22/07/2021

Erg aangename ervaring. Ik ben fan. Sofie is erg vriendelijk en zorgzaam. Zet zich met hart en ziel in.

Ann

21/07/2021

super getalenteerd! het deed zo'n deugd, alles is top in de puntjes verzorgd. Ze is ook heel zacht en voorzichtig. Echt een aanrader!
ook de sfeer (geur, muziek, kaarsen) is helemaal top!

Ségolène Jacmin

02/04/2021

Als je buiten de tijd wilt reizen, ga dan naar Sofie en je zult er nooit spijt van krijgen

Abe

23/11/2020

Begin 2020 werd ik ziek. Wat aanvankelijk een banale verkoudheid, sinusitis en middenoorontsteking leken, bleken slechts de symptomen te zijn van een veel diepere, onderliggende crisis. Mijn bloeddruk - al jaren matig verhoogd - steeg bijwijlen tot 230/135. Stresshormonen (adrenaline en cortisol) en de zgn. catecholaminen waren sterk verhoogd (met uitschieters tot 500%). Een maand lang heb ik vrijwel niet geslapen. Een totaal gebrek aan eetlust (en levenslust), nachtelijke angst- en paniekaanvallen...Sofie had na één enkel onderzoek in kaart gebracht waar een hele reeks medische specialisten twee maanden lang niet in geslaagd waren. Haar diagnose klopte volledig. Haar deskundige kwaliteiten, gepaard met een zeer verfijnd inlevingsvermogen en een uiterst hoge sensibiliteit, maken van haar een therapeute van een zeldzaam niveau. Bovenal is zij in staat het zelfvertrouwen en het geloof in het herstel van haar patiënten te versterken en te genezen. Met de meeste nadruk aanbevolen!

K.B. (Antwerpen)

28/04/2020

Ben nu vaste klant, steeds weer een erg ontspannend moment, waarbij Sofie haar hele aandacht aan je besteedt. Voor mij een echte topper.

Peter

29/03/2022

Sofie ontvangt je professioneel en hartelijk. De behandelingen zijn heerlijk. Ik laat me regelmatig masseren, maar deze voetmassage en hoofdmassage deden mij echt even in een andere wereld vertoeven. Ik ben echt helemaal ontspannen buiten gegaan.

Caroline

07/03/2022

Ik schrijf nooit "zomaar" een review, enkel als ik het echt de moeite waard vind dat anderen dit ook lezen en/of willen ervaren. De nek - schouder hoofdmassage was uitermate goed! Zo mooi wat "die ene massage" gebracht heeft! De uren, dagen erna nog heel veel genot van gehad! Gaan we vaker doen! Een echte aanrader. Bedankt!

Bodvin

13/02/2022

Vriendelijke dame, die uitgebreid haar tijd neemt om alles te bespreken. De hoofdmassage was heel ontspannend

Priscilla

02/02/2022

Professioneel en zet zich in met hart en ziel om jouw welzijn.

Peter

31/12/2021

Zeer vriendelijk, ontspannend en professioneel. Zeker een aanrader!

Hedda
27/10/2021

Sofie is een zeer aangename gastvrouw met een rustgevende en geruststellende uitstraling. De kwaliteit van de behandeling was heel deskundig en ik voelde mij meteen terug opgeladen. Zeker een aanrader!

Tom

22/08/2021

altijd een goed moment om te ontspannen, zeer professioneel en weet wat ze doet. Ik raad het iedereen natuurlijk aan

youri
21/07/2021

Overspannen. Pijnlijk gespannen nek- en schouderspieren. Emotioneel uit balans. Onrustig slapen. Voetreflexologie gaf een wonderlijk effect: opvallend minder pijn, terug meer energie en veerkracht! Sofie verstaat duidelijk de magie van helende aanraking.

Kirsten

07/05/2021

Tijdens de voetreflexologie ervaar ik telkens een enorm gevoel van rust in combinatie met aangepaste muziek, het is voor mij een buitengewoon zalige ervaring. Ik kan Sofie echt aanraden ! Ik kijk uit naar de andere behandelingen !

Hennie

15/11/2020

Door een behandeling bij Sofie komt je tot rust. Zowel haar persoonlijkheid als de omgeving stralen rust uit. Over alles is goed nagedacht en de behandelingen zijn complementair. Zo geeft Sofie bijvoorbeeld ook voedingsadvies als je een probleem hebt rond vertering. Minpuntje is het omgevingslawaai* van de straat.

Inge V.

11/10/2020

Vertel andere over jouw ervaring
Geef Naturasana een scoreSlechtMatigGoedHeel goedUitstekendGeef Naturasana een score

Bedankt!