top of page
  • Writer's pictureSofie Reynaerts

5 redenen om een duomassage te boeken voor Valentijn

Updated: Feb 5, 2023


Wat is er nou fijner dan genieten van een ontspannende massage? Juist, genieten van een ontspannende massage samen met je geliefde! In deze blogpost, ontdek je de 5 belangrijkste voordelen van een duomassage voor koppels, en waarom het de perfecte manier is om met elkaar te verbinden.

Iets nieuws uitproberen


In een relatie is het belangrijk om nieuwe dingen uit te proberen en erachter te komen waar jullie van houden. Een duomassage is een origineel en heilzaam alternatief op een diner of bioscoop uitje. Naast dat het fijn is om zo’n heerlijke beleving samen te delen, het is ook de perfecte manier om een massage te introduceren bij iemand die nog nooit een massage heeft gehad. Of voor iemand die het misschien een beetje spannend vind om door vreemde handen aangeraakt te worden kan het een eerste ervaring zijn.


Geniet van quality-time


Quality time is een van de 5 liefdestalen, en een belangrijk aspect in een relatie. Voor vele koppels is het doorgaans moeilijk om echt tijd te maken voor elkaar. Met een bloeiende carrière, een druk sociaal leven en enkele rondhuppelende kinderen is het vaak jongleren om alle ballen in de lucht houden. Zelfs tijdens een date kan het lastig zijn om je telefoon links te laten liggen. Een duo massage is de perfecte manier om volledig in het hier en nu te zijn met je partner. Het voelt als een mini vakantie, alleen hier hoef je hier geen vrij voor te nemen! Na de duo massage zal je merken dat gesprekken voeren een stuk beter gaat.


Stress vermindering


Onze gehaaste levensstijl levert meer dan eens stress op. Voor velen is het moeilijk om een manier te vinden echt te ontspannen. Dat stress druk legt op relaties is geen geheim. Meestal sluipt het negatieve effect van de dagelijkse sleur ongemerkt binnen. Je bent prikkelbaar en dat vergroot de kans op spanningen en conflicten. Tijdens een massage wordt je cortisolniveau (oftewel stresshormoon) verlaagd met maar liefst 30%. Wanneer je met je partner tegelijkertijd wordt gemasseerd ervaren jullie beide deze diepe ontspanning.


Meer affectie voor elkaar


De hormonen die vrijkomen tijdens een massage doen meer dan alleen stress verminderen en gesprekken versoepelen. Aanraking stimuleert je sociale hormonen, maar ook dopamine, serotonine en oxytocine. Deze hormonen zorgen ervoor dat je je gelukkig en ontspannen voelt, tot lang na de massage zelf. Oxytocine, ook wel het 'liefdeshormoon' of 'knuffelhormoon' genaamd, komt vrij bij het knuffelen en seks, maar dus ook tijdens een massage. Nadien zal je meer verbinding en affectie voelen voor je partner.


Boost de romantiek


Een kleine romantische boost kan nooit kwaad in een relatie, vooral als je al een aantal jaren bij elkaar bent kun je elkaars aanwezigheid nog wel eens voor lief nemen. Geniet in een ontspannen sfeer van elkaar en van een heerlijke ontspannende massage. Een warme massageruimte met gedempt licht, achtergrondmuziek en heerlijk geurende olie is de perfecte manier om een vleugje romantiek in je relatie te brengen.Dit jaar gaat Naturasana voor Valentijn een speciale samenwerking aan met Volckericks.

Wij bieden jullie een unieke duomassage aan waarbij de focus ligt op ontspanning, feel good en de totaal ervaring. Tijdens de massage lig je samen in dezelfde ruimte. Zo beleef je de gehele ervaring samen. Je kiest zelf of je gemasseerd wordt door Sofie of Michael. Een duo massage is uiteraard niet enkel voor koppels. Met een vriend(in) of familielid is net zo fijn als met je partner of date. Wil je graag deze unieke duo massage ervaren? Stuur ons je beschikbaarheden via e-mail: sofie.reynaerts@hotmail.com of WhatsApp 0496/90.11.74

36 views0 comments

Comments


bottom of page