top of page
  • Writer's pictureSofie Reynaerts

Migraine? Tackel je hoofdpijn met voetreflexologie!

Updated: Jan 27, 2022

Migraine is een ingrijpende aandoening die ons leven flink kan beïnvloeden.

Zoek je een alternatief voor pijnstillers? Dan heb ik goed nieuws! Dankzij voetreflexolgie kan je die migraine voor goed aanpakken.


Migraine genezen met voetreflexologie
Naturasana - voetreflexologie Antwerpen

Migraine wordt gekenmerkt door regelmatige aanvallen van heftige, meestal eenzijdige, bonzende hoofdpijn. Dit kan gepaard gaan met misselijkheid en/of braken. Daarnaast is er vaak licht- en geluidsovergevoeligheid, en worden de klachten erger bij inspanning.


Migraine komt voor bij ongeveer 15% van de bevolking. De oorzaak kan heel divers zijn. Hoewel pijnstillers een tijdelijke verlichting brengen, zijn ze geen duurzame oplossing. Naast de vervelende bijwerkingen, zijn ze niet in staat om de onderliggende oorzaak van het probleem aan te pakken.


Met voetreflexologie behalen we uitstekende resultaten in het behandelen van migraine. Dankzij een grondige anamnese krijgen we een goed beeld van je leefwijze en wat de migraine-aanvallen triggeren. Het voetreflexonderzoek geeft ons zicht op de energetische blokkades in je lichaam. De behandeling met voetreflexologie stuurt het lichaam aan deze op te heffen.


Naast voetreflexologie, kan een Chinese hoofdmassage verlichting brengen bij hoofdpijn en migraine klachten. Met een combinatie van massagebewegingen en acupressuurpunten nemen we de spanningen boven de schoudergordel weg en stimuleren we de vrije doorstroom van energie.


Een behandeling draait rond maatwerk. Elk mens is uniek en heeft nood aan een persoonlijke aanpak. Er wordt steeds opgevolgd hoe jouw lichaam op de behandeling reageert en indien nodig bijgestuurd.​ Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een intake? Neem gerust contact op!


83 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page