top of page
  • Writer's pictureSofie Reynaerts

Wortelsalade met Kerst-vibes

Ik leerde deze wortelsalade maken van chef Laïla tijdens mijn reis naar Marokko. Zo simpel en verassend smaakvol! Toen ik het proefde dacht ik meteen: dit is een ideaal bijgerecht voor Kerst en moet ik met jullie delen. Hier volgt het receptje.


Ingrediënten


  • 1/2kg wortelen

  • 1 tl kaneel

  • 1 el suiker

  • 2 el olijfolie

  • 1 tl gember

  • 1 tl komijn

  • 1 el zout

  • 1 tas water


Bereiding


Schil de wortelen en snijd ze in julienne. Voeg de kruiden, de suiker, olijfolie, en een scheutje water toe en laat op een laag vuurtje karameliseren.
Zalig toch? Zet dit gezonde en smaakvolle receptje op de Kersttafel en tag @naturasana.be.

10 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page